Εν όψει του Πάσχα αν είστε νονές πιθανώς να έχετε ήδη στο μυαλό σας ότι πολύ σύντομα θα πρέπει να βρείτε σετ λαμπάδα και δώρο για εφήβους και παιδιά, για τα βαφτιστήρια σας.

Αν ανήκετε όμως στην κατηγορία των γυναικών που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, είμαι σίγουρη ότι δεν σας περισσεύει χρόνος. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο έρχονται να προστεθούν και οι πασχαλινές αγορές. Λαμπάδες και δώρα για τα βαφτισήμια και δώρα για τους νονούς (θα τα δούμε σε μεταγενέστερο άρθρο).

Χρόνο οπωσδήποτε δεν έχετε για να ψάξετε σε χίλια μέρη αλλά σίγουρα θέλετε να τους πάρετε κάτι ιδιαίτερο!!!

Κάτι που θα τους εντυπωσιάσει, θα τους μείνει και εσείς θα συνεχίσετε να είστε “η αγαπημένη τους νονά”!!!

Σε αυτό το κομμάτι μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!!! Έχουμε δημιουργήσει πασχαλινά σετ λαμπάδα και δώρο για εφήβους και παιδά, για αγόρια και κορίτσια, για όλες τις ηλικίες, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν εσάς και θα καταπλήξουν τα βαφτιστήρια!!!

Με λίγα κλικ, μπορείτε την ώρα, που θα κάθεστε χαλαρή στο σπίτι σας, να κάνετε τις επιλογές σας, σε λαμπάδα και δώρο!

Δείτε εδώ κάποιες από τις προτάσεις μας!

Πασχαλινά σετ για εφήβους

Τα αγορίστικα δώρα για εφήβους είναι τα δυσκολότερα!

Το γνωρίζω εκ πείρας. Καθώς ο βαφτισημιός έμπαινε στην εφηβεία γινόταν όλο και πιο δύσκολο να δημιουργήσω το “τέλειο” δώρο για την ηλικία του. Κάθε χρόνο σκεφτόμουν τί είναι αυτό που μπορεί να του αρέσει και κάπως έτσι δημιουργήθηκε αυτή η αγορίστικη εφηβική σειρά, που ομολογουμένως έχει πολύ μεγάλη επιτυχία!

Εδώ θα σας δείξω ένα ενδεικτικό πασχαλινό σετ για εφήβους. Μπορείτε όμως να τα δείτε όλα εδώ

3

Στα κορίτσια έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από ξεχωριστές λαμπάδες και ιδιαίτερα σετ για αυτή ακριβώς την ηλικία. Φυσικά μπορείτε να κάνετε τον δικό σας συνδυασμό, σετάροντας για παράδειγμα ένα μπουρνούζι με μονόγραμμα στην πλάτη ή μια πετσέτα με όνομα με τη λαμπάδα τις επιλογής σας.

Τις δικές μας προτάσεις θα τις δείτε εδώ

8

Πασχαλινά σετ για παιδιά

Πολύ ιδιαίτερα πασχαλινά σετ, που θα προκαλέσουν έκπληξη στα μικρά!

Δώρα, που θα τους μείνουν και πάντα θα θυμούνται με χαρά τη νονά τους, που τους τα έφερε!

Λαμπάδα μπάδα ποδοσφαίρου για αγόρια μαζί με αντίστοιχο μαξιλάρι ποδοσφαίρου με όνομα.

Φανταστείτε την έκπληξη του μικρού όταν θα δει αυτό το μαξιλάρι γίγας και πάνω του θα γράφει το όνομά του!!!

Μπορείς να δεις όλα τα σχέδια εδώ για αγόρια

10

Όσο για τα κορίτσια ο μονόκερος είναι πάρα πολύ αγαπημένο θέμα τους!!!

Μια γλυκύτατη λαμπάδα μονόκερος με πον πον, ροζ και μέντα συνδυασμένη με ένα μπουρνούζι διακοσμημένο επίσης με μονόκερους!

Φυσικά, στην πλάτη του έχει το μονόγραμμα της μικρής, που σίγουρα θα της προκαλέσει μεγάλη έκπληξη και χαρά.

Ένα πασχαλινό σετ για κορίτσια, που σίγουρα θα ξεχωρίσει!!!

Συγκεκριμένα η λαμπάδα μονόκερος συνδυάζεται και άλλα ξεχωριστά δώρα. Μέσα στο eshop μας όμως θα δείτε σετ με πουέντ, μπαλαρίνες…

Επισκεφτείτε το και ανακαλύψτε όλα τα υπόλοιπα σετ λαμπάδας και δώρου για κορίτσια

1

Αν αποφασίσετε πως θέλετε φέτος ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τα βαφτιστήρια σας φροντίστε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας εγκαίρως γιατί τα ξεχωριστά δώρα χρειάζονται παραπάνω χρόνο για να γίνουν!!! Τα περισσότερα δώρα είναι προσωποποιημένα οπότε δημιουργούνται μετά την παραγγελία τους. Είναι κρίμα να έχετε δει εγκαίρως το σετ λαμπάδα και δώρο για εφήβους ή παιδιά και να το χάσετε γιατί δεν θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για τη δημιουργία του ή επειδή θα έχει εξαντληθεί!

Μπείτε λοιπόν τώρα στο eshop μας και πραγματοποίηστε τις αγορές σας για τα βαφτιστήρια σας!!!

Και αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια στην επιλογή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στείλτε μας ένα μήνυμα, ένα mail (info@mynameis.gr) ή τηλεφωνήστε στο 6947561008.