Ακόμη και μετά από χρόνια γάμου υπάρχουν κατάλληλα προσωποποιημένα δώρα για άντρες και γυναίκες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Προσωποποιημένο μπουρνούζι “My love” με μονόγραμμα!

Μην μου πείτε ότι μετά από τα πρώτα χρόνια γάμου δεν απορείτε και εσείς τί δώρο να προσφέρετε στον άντρα σας για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;

Σοκολατάκια, καρδούλες φαντάζομαι τα έχετε προσφέρει όλα στο παρελθόν, (αν είστε εσείς και ο άντρας αυτού του τύπου των δώρων).

Και όμως υπάρχουν κάποια δώρα, που σίγουρα δεν έχετε προσφέρει και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τον άντρα σας!

Η πρώτη μας πρόταση είναι το μπουρνούζι “My love + Μονόγραμμα”

Είναι ένα δώρο, πρακτικό που ξεφεύγει από καρδούλες κλπ, που κακά τα ψέματα δεν είναι και τα αγαπημένα δώρα των αντρών.

Ένα ιδιαίτερο δώρο δείχνει ότι ακόμη και μετά από τόσο καιρό δεν θεωρείτε τίποτα δεδομένο και νοιάζεστε ακόμη όπως τα πρώτα χρόνια! Ένα προσωποποιημένο δώρο εκφράζει πάντα την επιπλέον προσπάθεια και χρόνο που καταβάλλει κάποιος για την επιλογή του δώρου.

Μπουρνούζι 4

Σετ προσωποποιημένα μαξιλάρια ” I love you” με ονόματα

Η δεύτερη πρότασή μας είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικη και πάλι σε μια αισθητική μακρινή από αυτή της …κόκκινης καρδούλας! Είναι από πέρυσι από τα αγαπημένα προσωποποιημένα δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Σας προτείνουμε λοιπόν ένα σετ μαξιλαράκια για το κρεβάτι, που γράφουν, “I love you + το όνομα”. Δύο μαξιλαράκια με τα ονόματά σας. Θα είναι σίγουρα μια ευχάριστη, καλόγουστη έκπληξη!

Μπορείτε να επιλέξετε μαύρα γράμματα, κόκκινα γράμματα , μαύρα ή λευκά μαξιλάρια

Εναλλακτικά η ίδια πρόταση βγαίνει και σε μαξιλαροθήκες για τα μαξιλάρια ύπνου. Μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ.

Προσωποποιημένη μαύρη πετσέτα “My love…” με μονόγραμμα

Η επόμενη πρότασή μας είναι στο στυλ της πρώτης “My love + μονόγραμμα”.

Είναι σε μαύρη πετσέτα προσώπου και είναι μια πιο οικονομική αλλά εξίσου μοναδική πρόταση! Τα γράμματα είναι σε ασημί-μεταλλική εκτύπωση που αλλάζουν “χρώμα” ανάλογα με τη γωνία που πέφτει πάνω τους το φως.

Είναι ένα δώρο που ο άντρας θα χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του και θα του φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη!

Την πετσέτα “My love…” θα τη βρείτε εδώ.

πετσέτα Μy Love 1 2 1

Προσωποποιημένο διακοσμητικό καδράκι

Τέλος, έχουμε να σας προτείνουμε ένα πιο διακοσμητικό δώρο για το υπνοδωμάτιό σας, ένα καδράκι με το ζευγάρι όπου μπορούμε να τυπώσουμε στο καδράκι μια αφιέρωση, ονόματα, ημερομηνίες ή ότι άλλο επιθυμείτε.

Το συγκεκριμένο καδράκι ακόμη και αν δεν το επιλέξετε ως δώρο για τη διορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σας το προτείνουμε ως δώρο σε μια επέτειό σας!

Προσοχή, το καδράκι αυτό είναι ένα μοναδικό, τελευταίο κομμάτι!

Mr Mrs 4

Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι προτάσεις μας για τα προσωποποιημένα δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίου. Όπως είδατε είναι όλες προσωποποιημένες, γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζονται χρόνο για να γίνουν. Σκεφτείτε λοιπόν εγκαίρως το δώρο για το άντρα σας, για να το έχετε οπωσδήποτε στις 14 Φεβρουαρίου.