Αν είστε και εσείς δημιουργός και ειδικότερα αν φτιάχνετε πασχαλινές λαμπάδες τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει το κείμενο αυτό, όπου σας παρουσιάζω τη συσκευασία, που έχω δημιουργήσει για   πασχαλινές λαμπάδες.

Το κουτί είναι δική μου μακέτα, σχεδιασμένο πριν από 2 χρόνια στις διαστάσεις που με βόλευαν για λαμπάδες από 30εκ. και μεγαλύτερες.

Φέτος, δημιούργησα και ένα μικρότερο κουτί για τις πιο κοντές λαμπάδες.

Ποια είναι τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα αυτού του κουτιού λαμπάδας;

1. Το γεγονός ότι το κουτί είναι αναδιπλούμενο οπότε δεν πιάνει πολύ χώρο.

2. Οι 4 τρύπες που έχει στην πλάτη και από τις οποίες «κρεμιέται» η λαμπάδα. Αυτό λειτουργεί πάρα πολύ καλά κατά τη μεταφορά της. Δεν χρειάζεται να βάλετε μέσα φούσκες, χαρτιά κλπ να στερεώσετε τη λαμπάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χαμηλό βάρος, που ειδικά όσοι έχετε κατάστημα στο ETSY και στέλνετε λαμπάδες στο εξωτερικό γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι για το κόστος της αποστολής. Εγώ έστειλα τα δύο προηγούμενα χρόνια τις λαμπάδες, σε εξωτερικό και Ελλάδα, σε αυτό το κουτί και δεν έσπασε ούτε μία. Πρόκειται δηλαδή για ένα ασφαλές κουτί για λαμπάδες και ιδιαίτερα για ασφαλή αποστολή λαμπάδας.

3. Το τρίτο πλεονέκτημα είναι οι 2 τρύπες στην πλαϊνή πλευρά, στις οποίες μπορείτε να περάσετε σχοινί, κορδέλες ότι θέλετε και να μετατραπεί σε βαλιτσάκι. Το χαρτόνι είναι ουδέτερο οπότε μπορείτε μ’ ένα αυτοκόλλητο με το λογότυπό σας και με το ανάλογο χερουλάκι να το ταιριάξετε στο δικό σας brand.

4. Έχετε μια ολοκληρωμένη συσκευασία δώρου, χωρίς να χρειάζεστε σακούλα. Οι τρύπες έγιναν επίτηδες στην μακριά πλευρά και όχι στη στενή για να μη θυμίζει τις σακούλες που κυκλοφορούν. Είναι μια νέα, φρέσκια πρόταση.

κουτιά για λαμπάδες

Ποιο είναι το μειονέκτημα του κουτιού;

Το μειονέκτημα του αρχικού κουτιού είναι ότι δεν είναι κατάλληλο για μικρές λαμπάδες. Η απόσταση ανάμεσα στις τρύπες της πλάτης είναι 26εκ. οπότε οι κοντές λαμπάδες δεν μπορούν να δεθούν. Οι τρύπες σχεδιάστηκαν σε αυτή την απόσταση ώστε να χωράει ανάμεσα η διακόσμηση της λαμπάδας.

Γι αυτό λοιπόν δημιουργήθηκε και δεύτερο κουτί λαμπάδας σε μικρότερη διάσταση για τις κοντές λαμπάδες!

Κουτί λαμπάδας 1
Μεγάλο κουτί λαμπάδας

Κουτιά λαμπάδα 1 3
Μικρό κουτί λαμπάδας

Κάποια επιπλέον στοιχεία για το κουτί

Οι διαστάσεις του είναι 41,5x11x5,5εκ. Η απόσταση μεταξύ των τρυπών είναι 26εκ οπότε το κουτί είναι κατάλληλο για λαμπάδες από 30 μέχρι 40 εκ. Το βάρος της δεκάδας είναι κάτι λιγότερο από 1 κιλό.

Αντίστοιχα για το μικρό κουτί οι διαστάσεις είναι 31x10x5,5εκ.(εσωτερικές διαστάσεις). Η απόσταση μεταξύ των τρυπών είναι 17εκ οπότε το κουτί είναι κατάλληλο για λαμπάδες από 30 μέχρι 19 εκ.

Κουτιά για λαμπάδες, διαθεσιμότητα

Τα κουτιά για λαμπάδες (και τα δύο μεγέθη) θα τα βρείτε στo eshop μας σε 20άδες ή μεμονωμένα τεμάχια. Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ .

Φροντίστε να προμηθευτείτε εγκαίρως τα κουτιά για τις πασχαλινές λαμπάδες σας.