Ένα κουτί λαμπάδας για ασφαλή αποστολή πασχαλινών λαμπάδων!

Ποιόν αφορά;

-Εσένα που είσαι χειροτέxνης και έχεις μαγαζί σε ένα ελληνικό marketplace όπως το jamjar και στέλνεις πασχαλινές λαμπάδες σε όλη την Ελλάδα

-Εσένα που είσαι χειροτέχνης και έχεις μαγαζί σε ένα ξένο marketplace όπως το ETSY και στέλνεις πασχαλινές λαμπάδες σε όλο τον κόσμο

-Εσένα, που είσαι χειροτέχνης και πουλάς πασχαλινές λαμπάδες μέσα από το Facebook ή το Instagram.

-Εσένα, που έχεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα και στέλνεις λαμπάδες παντού.

-Εσένα, που έχεις φυσικό κατάστημα και ψάχνεις μια διαφορετική συσκευασία για τις λαμπάδες σου φέτος.


Τί ιδιαίτερο προσφέρει το κουτί λαμπάδας για ασφαλή αποστολή;

Κουτιά και θήκες λαμπάδας θα βρεις πολλά!

Αυτό, που το συγκεκριμένο κουτί εξασφαλίζει, είναι ότι η λαμπάδα σου θα φτάσει άθικτη, όπως πρέπει στον προορισμό της, όπου κι αν τη στείλεις σε Ελλάδα ή εξωτερικό,!

Πώς γίνεται αυτό;

Επειδή είναι φτιαγμένο από αρκετά σκληρό χαρτόνι (οντουλέ), μερικώς ανακυκλωμένο, και έχει στην πλάτη του 4 τρύπες απ΄όπου περνώντας ένα κορδονάκι ασφαλίζεις τη λαμπάδα σου.

Δεν χρειάζεται καν να βάλεις στο κουτί χαρτιά προστατευτικά, bubbles κλπ. Αρκεί ένα καλό δέσιμο με κορδόνι που δεν λύνεται (Μην επιλέξεις σατέν)

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο στέλνουμε από το my name is τα 4 τελευταία χρόνια τις λαμπάδες μας και πραγματικά ζήτημα είναι να έχουνε σπάσει 3-4 λαμπάδες σε όλο αυτό το διάστημα.

Το μόνο που κάνουμε είναι να τυλίγουμε με ένα οντουλέ χαρτί ή κάποιες φορές με φούσκα το κουτί μας γιατί θέλουμε και αυτό να φτάσει σε καλή κατάσταση όχι μόνο η λαμπάδα. Το ίδιο βεβαίως κάνουμε και με όλα μας τα δώρα. Τα τυλίγουμε για να προστατεύσουμε τη συσκευασία δώρου.

Κουτιά λαμπάδα 1 3
Η λαμπάδα δένεται πάνω στο κουτί

Μπορείς να φανταστείς ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα.

Αν στείλεις όλες σου τις λαμπάδες με το κουτί λαμπάδας για ασφαλή αποστολή δεν θα παιδευτείς, λίγες μέρες πριν το Πάσχα, την περίοδο που γίνεται ο πανικός, με επιστροφές, αντικαταστάσεις σπασμένων λαμπάδων, μηνύματα, παράπονα πελατών και φυσικά αρνητικές κριτικές, κάτι που σίγουρα σε καίει αν έχεις διαδικτυακό κατάστημα.

Ούτε θα χρειαστεί να πληρώσεις διπλές αποστολές και διπλές λαμπάδες για την αντικατάσταση των σπασμένων!


Άλλα χαρακτηριστικά-πλεονεκτήματα του κουτιού

-Είναι ένα ουδέτερο kraft κουτί και μπορείς με το δικό σου αυτοκόλλητο και με το δικό σου ύφος να το εντάξεις στο brand σου.

-Έχει ακόμη 2 τρυπούλες στη ράχη από τις οποίες μπορεί να το κρατήσει κανείς σαν τσαντάκι οπότε δεν χρειάζεται καν σακούλα. Προσφέρεις δηλαδή μια ολοκληρωμένη συσκευασία δώρου.

-Μπορείς να το βρεις σε δύο διαστάσεις οπότε είναι κατάλληλο για τις μικρές και για τις μεγάλες λαμπάδες. Χωρίς να κολυμπάνε οι πρώτες και να ζορίζονται οι δεύτερες.

-Είναι αναδιπλούμενο κουτί οπότε δεν καταλαμβάνει χώρο. Μπορείς να τα στοιβάξεις κάτω από ένα έπιπλο ή πίσω από μια πόρτα, ντουλάπα κλπ.

-Είναι πάρα πολύ απλή υπόθεση η παραγγελία τους μέσα από το eshop μας.

-Αποστέλλεται από εμάς με courier (μέχρι 100τμχ) και σου έρχεται σε λίγες μέρες.

-Φροντίζουμε να έχουμε απόθεμα μέχρι τελευταία στιγμή ώστε να μπορούμε να σε καλύψουμε ακόμη και μια εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα όταν τα άλλα κουτιά που κυκλοφορούν έχουν εξαντληθεί.


Περιγραφή – Διαστάσεις

Το κουτί λαμπάδας για ασφαλή αποστολή θα το βρεις σε 2 διαστάσεις.

-Για λαμπάδες 30εκ. και μικρότερες.

Οι διαστάσεις του είναι 31x10x5,5εκ.(εσωτερικές διαστάσεις). Μπορείτε δηλαδή να το χρησιμοποιήσετε για λαμπάδα 30εκ.

Η απόσταση μεταξύ των τρυπών είναι 17εκ οπότε το κουτί είναι κατάλληλο για λαμπάδες από 30 μέχρι 19 εκ.

Το βάρος της δεκάδας είναι κάτι λιγότερο από 1 κιλό

-Για λαμπάδες 30εκ. και μεγαλύτερες

Οι διαστάσεις του είναι 41,5x11x5,5εκ. Η απόσταση μεταξύ των τρυπών είναι 26εκ οπότε το κουτί είναι κατάλληλο για λαμπάδες από 30 μέχρι 40 εκ.
Το βάρος της δεκάδας είναι κάτι λιγότερο από 1 κιλό.

Και οι δύο διαστάσεις διατίθενται σε εικοσάδες και ξεχωριστά τεμάχια.


Κριτικές από πελάτισσες που χρησιμοποίησαν το κουτί λαμπάδας για ασφαλή αποστολή προηγούμενες χρονιές

Αργυρώ – 22 Απριλίου, 2022

Βρήκα τυχαία αυτή τη σελίδα και με δισταγμό παράγγειλα πρώτη φορά αυτά τα κουτιά γιατί δεν τα γνώριζα. Ενθουσιάστηκα. Οι λαμπάδες μου έφτασαν άθικτες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Και θα τα συστήσω και θα τα ξαναπροτιμήσω εννοείται. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα


Γιαννουλη Αικατερίνη cotton candy universe – 17 Ιανουαρίου, 2022

Τα κουτιά ήταν υπέροχα τη χρονιά που μας πέρασε γι’ αυτό τα θέλουμε και φέτος .