Κάθε χρόνο όταν φτιάχνω τα νέα σχέδια για λαμπάδες δύσκολα μπορώ να προβλέψω ποιό πραγματικά θα πάει καλύτερα και θα ξεχωρίσει στην κατηγορία του.

Όταν έβγαλα το συγκεκριμένο σχέδιο ήμουν λίγο διστακτική. Φοβήθηκα μήπως το θεωρήσουν υπερβολικό και μήπως με πάρουν …στο “ψιλό”. Αλλά σκέφτηκα ότι αξίζει να δοκιμάσω να την εμφανίσω γιατί είναι πράγματι μια πολύ εντυπωσιακή εφηβική λαμπάδα!

Οι πρώτες θετικές αντιδράσεις ήρθαν από τη χονδρική, από τα καταστήματα που δειγμάτισα τις λαμπάδες. Η λαμπάδα με το φτερό ήταν πάντα μέσα στην παραγγελία χονδρικής. Έτσι επέλεξα να την έχω ως αντιπροσωπευτική λαμπάδα φέτος για τις εφηβικές, γυναικείες λαμπάδες μου.

Εφηβικές λαμπάδες 1 7

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι και εσείς συμφωνείτε με την επιλογή μου καθώς είναι η λαμπάδα που έχει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πωλήσεις (στην κατηγορία της πάντα).

Είναι πράγματι μια πολύ εντυπωσιακή λαμπάδα, που ξεχωρίζει! Και αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο της που αγαπώ. Ότι, όπως και τα περισσότερα “δώρα του my name is”, …ξεχωρίζει!!!

Είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, με λευκό ή γκρι σκούρο ξυστό κερί.

Το “φτερό” είναι glitterάτο (όπως μου αρέσει να λέω) και η κορδέλα της ιδιαίτερα κομψή!

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Εφηβική λαμπάδα και δώρο

Την εντυπωσιακή εφηβική λαμπάδα με το φτερό μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα δώρο για έφηβες κοπέλες, που σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

Ένα νεσεσεράκι με πινέλα μακιγιάζ. Είναι ακριβώς στα ίδια χρώματα και είναι ένα δώρο που τα κορίτσια, που ξεκινάνε να βάφονται σε αυτή την ηλικία, σίγουρα θα λατρέψουν.

Τώρα μάλιστα, που ξεκινούν οι εκδρομές είναι πολύ πρακτικό για να το πέρνουν μαζί τους.

Λαμπάδα σετ 1 2
Λαμπάδα σετ 1 4

Το σετ της λαμπάδας με τα πινέλα μακιγιάζ θα το βρείτε εδώ.

Για περισσότερες προτάσεις για λαμπάδες για έφηβες και γυναίκες επισκεφτείτε τώρα τη σχετική κατηγορία, που έχουμε δημιουργήσει.

Εφηβικές, γυναικείες λαμπάδες