Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι σαφώς αμφιλεγόμενη. Πολλοί τη θεωρούν όπως έχει εξελιχθεί απλά μια “εμπορική” γιορτή.

Τα “φρέσκα” ζευγάρια τη γιορτάζουν συχνότερα! Δώρα, καρδούλες, ρομαντικές βραδυές είναι must για ζευγάρια που δεν μετρούν πολλούς μήνες ή χρόνια μαζί.

Για τα παντρεμένα ζευγάρια όμως που έχουν ήδη γιορτάσει την 5η, 10η, 20η επέτειο μοιάζει ίσως κάτι αστείο να γιορτάσουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μήπως όμως αυτά τα ζευγάρια τη χρειάζονται περισσότερο; Μήπως η γιορτή είναι μια αφορμή για να σπάσει η ρουτίνα της καθημερινότητας του ζευγαριού; Μια αφορμή για να πάρεις ένα δώρο στον σύντροφό σου, για να βγεις μόνο μαζί του και όχι με άλλα ζευγάρια για φαγητό ή ποτό, για να πεις κάποιες κουβέντες που έχεις ξεχάσει να λες επειδή θεωρούνται δεδομένες.

Φέτος 14 Φεβρουαρίου πέφτει Δευτέρα. Ίσως δεν είναι η πιο βολική μέρα για έξοδο. Αν λοιπόν μείνετε τελικά σπίτι, σας προτείνουμε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή βραδυά! Μπορείτε να ξεκινήσετε με 2 φυάλες αφρώδη οίνου σε λευκό και ροζέ. Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ χαριτωμένο Gift Box ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που μπορείτε να το ανοίξετε μαζί με τον σύντροφό σας εκείνο το βράδυ!

Ροζέ και λευκός αφρώδης οίνος Peleano και 2 ποτήρια σαμπάνιας! Θα τα βρείτε εδώ

Gift Box Peleano 1 5
Φυσικά, μπορεί να προτιμάτε να προσφέρετε ένα προσωπικό δώρο στον άντρα ή τον σύντορφό σας όπως το μπουρνούζι “my love + μονόγραμμα” ή το premium χειροποίητο κασκόλ, υφασμένο στον αργαλειό. Και τα δύο είναι δώρα για τον άντρα, που το πρώτο θα εντυπωσιάσει κυρίως με την προσωποποίηση και το δεύτερο με την ποιότητά του!

Μπουρνούζι 4
Κασκόλ 1

Ένα άλλο δώρο για άντρες που θα εντυπωσιάσει στην περίπτωση που έχουμε δίπλα μας έναν …βιβλιοφάγο είναι το σετ με τον προσωποποιημένο σελιδοδείκτη. Για άντρα που αγαπάει το διάβασμα μπορεί αυτό το σετ να είναι το τέλειο δώρο!

Σελιδοδείκτης 2
Σας υπενθυμίζουμε ότι αν αποφασίσετε να προσφέρετε ένα δώρο στον σύντροφό σας, από τα δώρα που σας προτείνουμε, καλό θα είναι να πραγματοποιήσετε εγκαίρως την παραγγελία σας ώστε να υπάρχει χρόνος για την έγκαιρη αποστολή του!
Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όποιο δώρο και αν αποφασίσετε να προσφέρετε, σας ευχόμαστε να έχετε μια ξεχωριστή μέρα ή νύχτα στις 14 Φεβρουαρίου, ότι και αν σημαίνει αυτό για την κάθε μία από εσάς!