Ποιες εταιρίες και για ποιους επιλέγουν εταιρικά Μαρτάκια;

Ίσως κάποιοι να αναρωτιούνται πώς κατέληξε ο Μάρτης – βραχιολάκι να αποτελεί εταιρικό δώρο.

Ας περάσουμε λίγο έξω από το εταιρικό περιβάλλον όπου ο Μάρτης έχει εξελιχθεί! Υπάρχει μια γενικότερη τάση τα τελευταία χρόνια όπου ο Μάρτης δεν είναι απλώς ένα δίχρωμο λευκό κόκκινο κορδόνι αλλά έχει αναδειχθεί σε κόσμημα.

Εδώ να αναφέρουμε ότι ακόμη και πολύ γνωστές εταιρίες κοσμημάτων συμπεριλαμβάνουν στη συλλογή τους Μάρτες. Ενδεικτικά σημειώνουμε τον οίκο ΖΟΛΩΤΑ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να δείτε Μάρτη φορεμένο το …καλοκαίρι καθώς κανείς δεν θέλει πια να φορέσει το Μαρτάκι του μόνο για έναν μήνα!

Εννοείται πως ο Μάρτης δεν είναι πλέον υπόθεση των παιδιών, ούτε καν των γυναικών. Όλο και περισσότερα ανδρικά σχέδια κυκλοφορούν και νεότεροι αλλά και μεγαλύτεροι άνδρες επιλέγουν να τα φορέρουν.

Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο ο Μάρτης έχει αποκτήσει μια νέα διάσταση που σηματοδοτεί την αλλαγή από τον χειμώνα στην άνοιξη!

Εταιρικά Μαρτάκια

Ποιες εταιρίες επιλέγουν εταιρικά Μαρτάκια και για ποιους;

Οι εταιρίες, που έχουν ως προτεραιότητά τους την ευημερία των εργαζομένων τους, αναζητούν ευκαιρίες και περιστάσεις για να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στην εταιρία.

Μικροδωράκια σε διάφορες περιόδους πέρα από τα Χριστούγεννα και το Πάσχα είναι απ΄όλους ευπρόσδεκτα!

Ειδικότερα όταν η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι σχετικά μικρής ηλικίας, τα εταιρικά Μαρτάκια είναι ένα δωράκι που η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού με πολύ χαμηλό κόστος επιλέγει να προσφέρει!

Άλλες πάλι φορές τα εταιρικά Μαρτάκια αφορούν το τμήμα του Μάρκετινγκ.

Ιδιαίτερα εταιρίες με γυναικείο target group επιλέγουν τα εταιρικά Μαρτάκια να συνοδεύσουν το βασικό τους προϊόν για τον μήνα Μάρτη!

Σε μαιευτήρια έχουμε δει να τον προσφέρουν στις λεχώνες που γεννούν τη συγκεκριμένη περίοδο.


Unisex εταιρικά Μαρτάκια;

Τα εταιρικά Μαρτάκια έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να είναι ένα unisex βραχιολάκι που θα απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες.

Ανάλογα σε ποιους απευθύνονται είτε από το HR είτε από το ΜΚΤ μπορείτε να επιλέξετε να είναι unisex ή όχι!

Εταιρικοί Μάρτες 1 Of 1
Unisex μαρτάκια με στοιχεία σε χρυσό ή ασημί

Κόστος για εταιρικά Μαρτάκια

Τέλος, το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι το χαμηλό κόστος που έχουν τα εταιρικά Μαρτάκια. Σε τιμές από 3-4€ μέχρι 10€ μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές επιλογές σχεδίων που θα φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα βραχιόλια.


Εταιρικά Μαρτάκια – My name is

Στο “my name is” που ειδικευόμαστε στα δώρα που ξεχωρίζουν και έχουμε μπει δυναμικά τον τελευταίο χρόνο στον χώρο των εταιρικών δώρων έχουμε όλη την διάθεση να δημιουργήσουμε για την εταιρία σας και τους ανθρώπους της τον κατάλληλο εταιρικό Μάρτη.

Δίχρωμα κορδόνια, άσπρες, κόκκινες, τυρκουάζ χάντρες, μεταλλικά στοιχεία.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη συλλογή λιανικής μας με Μάρτες για μικρά και μεγάλα χεράκια για να πάρετε μια ιδέα για τη δουλειά μας.


Ζητήστε μας προσφορά

Ακόμη και αν δεν έχετε ξαναπροσφέρει στους εγαζομένους σας ή στους πελάτες Μαρτάκια αλλά σας φάνηκε ενδιαφέρουσα η πρότασή μας, μπορείτε να μας στείλετε ένα mail στο info@mynameis.gr να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των τεμαχίων που θέλετε και εμείς θα σας στείλουμε την προσφορά μας.