Είσαι καλεσμένη σε βάπτιση; Στο παρόν άρθρο θα σου δώσουμε 5 λόγους γιατί να προτιμήσεις δώρο για βάπτιση με όνομα!

1. Το προσωποποιημένο δώρο ξεχωρίζει!

Σε μια βάπτιση τα δώρα είναι πολλά! Όλοι που προσφέρουμε δώρα θέλουμε το δικό μας να ξεχωρίσει! Θέλουμε να είναι αυτό το οποίο η μαμά θα θυμάται , αυτό για το οποίο η μαμά θα μιλήσει και θα πει πόσο ξεχωριστό ήταν!

Αποκλείεται να μη συμβεί αυτό με ένα προσωποποιημένο δώρο όπως ένα σετ πετσέτες με όνομα ή ένα σετ σεντόνια με όνομα!

Το ωραιότερο ρουχαλάκι να προσφέρετε, το πιο έξυπνο παιχνίδι, θα είναι ένα από τα τόσα…

Το προσωποποιημένο δώρο όμως δεν έχει παρόμοιό του!


Εδώ βλέπετε μια παπλωματοθήκη με όνομα, εμπνευσμένη από το προσκλητήριο της βάπτισης.

Ένα δώρο προσωποποιημένο και custom, είναι σίγουρα το δώρο της βάπτισης που ξεχωρίζει!

Παπλωματοθήκη μέντα ροζ 2

2. Συγκινεί

Φανταστείτε τη μαμά του νεοφώτιστου μωρού να ανοίγει μετά τη βάπτιση τα δώρα των καλεσμένων! Έρχεται λοιπόν η στιγμή να ανοίξει το δώρο του my name is. Ανυποψίαστη και μόλις ανοίγει το κουτί αντικρύζει το όνομα του μωρού της! Πόση συγκίνηση! Πόσο έντονο συναίσθημα! Είναι πολύ λίγα τα δώρα που μπορούν να προκαλέσουν τόσο έντονα θετικά συναισθήματα και να συγκινήσουν!

Η μητέρα πάντα θα θυμάται αυτόν που της πρόσφερε το συγκεκριμένο δώρο! Είναι πιθανόν να ξεχάσει ποιος προσέφερε ένα πολύ χαριτωμένο φορεματάκι αλλά αποκλείται να ξεχάσει αυτόν που προσέφερε τα σεντόνια με το όνομα του παιδιού της!


Σετ σεντόνια για τη μικρή Σοφία που βαπτίζεται σε συδνυασμό ροζ και χρυσό.

Χρυσό ροζ 25

3. Θα μείνει ενθύμιο για πάντα

Όλες οι μαμάδες κρατάνε κάποια πράγματα αναμνηστικά από τα παιδιά τους όταν ήταν μωρά όπως τα βαφτιστικά ρουχάκια, τα πρώτα παπουτσάκια, ίσως ένα κουβερτάκι. Ένα προσωποποιημένο δώρο σίγουρα θα ανήκει σε αυτά τα λατρεμένα αντικείμενα, που η μαμά θα επιλέξει να κρατήσει ως ενθύμιο από την παιδική ηλικία του παιδιού της!

Ένα δώρο με το όνομα θα μείνει ως αναμνηστικό και δεν υπάρχει περίπτωση η μαμά να το πετάξει ή να το δώσει σε κάποιο άλλο μωράκι.

Έτσι το σετ πετσέτες που γράφουν το όνομα της κόρης ή του γιου θα είναι σίγουρα ένα από τα ενθύμια.


Σετ πετσέτες, σώματος και προσώπου, για τον Κωνσταντίνο.

Πετσέτα ψαράκια 1

4. Εκφράζει πιο έντονα την αγάπη του αποστολέα

Ένα custom δώρο, ένα προσωποποιημένο δώρο εκφράζει πιο έντονα την αγάπη αυτού που το προσφέρει και δείχνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για να βρει το τέλειο δώρο. Έχει βάλει περισσότερη φροντίδα και σκέψη για την επιλογή του δώρου.

Δεν είναι μια τυχαία και γρήγορη επιλογή αλλά μια επιλογή που προκύπτει συνήθως μετά από σχετική έρευνα αρκετές μέρες πριν τη βάπτιση!

Γιατί φυσικά, τα περισσότερα προσωποποιημένα δώρα του my name is είναι χειροποίητα οπότε χρειάζονται κάποιες μέρες (3-5) για να δημιουργηθούν μετά την παραγγελία τους.


Εδώ βλέπετε γούνινη κουβερτούλα με το όνομα της μικρής και μαξιλάρι συννεφάκι, φτιαγμένο από το ίδιο ύφασμα που είναι τα γράμματα στην κουβέρτα! Ένα ολοκληρωμένο, προσωποποιημένο δώρο βάπτισης!

Κουβέρτα 1 5

5. Στη βάπτιση τιμάμε το όνομα

Στη βάπτιση το μωρό θα λάβει το όνομά του. Είναι το μυστήριο που τιμάει ακριβώς αυτό, το όνομα.

Ποιο δώρο λοιπόν είναι πιο ταιριαστό για την περίσταση από αυτό που τιμάει ακριβώς το λόγο της βάπτισης; Το δώρο για βάπτιση με όνομα είναι το καταλληλότερο δώρο!


Δώρο για βάπτιση με όνομα

Οι επιλογές είναι πολλές.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πετσέτες, σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες και μπουρνούζια, που είναι τα βασικά μας δώρα βάπτισης!
Σε ροζ, γαλάζια, γκρι, μπεζ χρώματα για αγόρια και κορίτσια!

Αν είσαι λοιπόν και εσύ καλεσμένη σε βάπτιση, επίλεξε ένα από τα προσωποποιημένα δώρα του my name is και να είσαι σίγουρη ότι το δώρο σου θα ξεχωρίσει!!!


Ολοκληρωμένο δώρο για βάπτιση με όνομα, που αποτελείται από μπουρνούζι και πετσέτα σώματος.

Δώρο για βάπτιση με όνομα