Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και είναι πολλοί οι γονείς και τα παιδιά που θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους δασκάλους με δώρα για τη δασκάλα και το δάσκαλο!💗

Όλοι θέλουν να προσφέρουν ένα δώρο ως αναμνηστικό από τη χρονιά που πέρασε.

Άλλα δώρα είναι χρηστικά άλλα διακοσμητικά, μικρότερα ή μεγαλύτερα!

Η αξία είναι συναισθηματική και όχι πραγματική!

Φανταστείτε όμως τους δασκάλους, πόσα δώρα θα λαμβάνουν όλα αυτά τα χρόνια!!!

Θα έχουν μια ολόκληρη συλλογή από δώρα των μαθητών τους!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια δώρα προτείνουμε εμείς το my name is που να ξεχωρίσουν και να μην κρυφτούν απλά σε ένα συρτάρι!

Στο κάτω κάτω, το my name is είναι γνωστό για δώρα που ξεχωρίζουν! 😊


Δώρα για τη δασκάλα

Για τις γυναίκες είναι πάντα πιο εύκολο να βρούμε δώρα. Φέτος έχουμε δημιουργήσει δύο δώρα από plexi glass ειδικά για τις δασκάλες!

Το πρώτο είναι ένα πολύ οικονομικό μπρελόκ με μια γυναικεία φιγούρα που θυμίζει τη δασκάλα των ονείρων μας! Θα το βρείτε σε μια πολύ χαριτωμένη συσκευασία, που ολοκληρώνει το δώρο!

Δώρα για τη δασκάλα

Το δεύτερο είναι επίσης από plexi glass, πάχους 1εκ., το οποίο μπορεί να σταθεί όρθιο σε ένα γραφείο ή βιβλιοθήκη και έχει πάνω του τη φιγούρα της δασκάλας και γράφει “Best teacher”. Είναι σαν μια τιμητική πλακέτα, σαν ένα παράσημο που δίνουμε στη δασκάλα μας αναγνωρίζοντας την καλή δουλειά της!

Μια διασκοσμητική ροζ, πλούσια φούντα συμπληρώνει το δώρο μας και το καθιστά ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο διακοσμητικό για το γραφείο!

Φυσικά και αυτό ολοκληρώνεται με την πολύ προσεγμένη συσκευασία.

Δώρο για δασκάλες 1 Of 1
Δώρο για δασκάλες 1 Of 1 4

Προσωποποιημένα δώρα για τη δασκάλα

Φυσικά άλλα δώρα για τη δασκάλα που μπορούν να ξεχωρίσουν είναι κάποια από τα προσωποποιημένα σετ μας κυρίως με το μονόγραμμά της!

Αυτά αποκλείεται να ξεχάσει ποιος της τα πρόσφερε και είναι σίγουρο ότι θα τη συγκινήσουν!

Μπορεί να είναι ένα πετσετάκι προσώπου ή χειρός με το μονόγραμμά της ή ακόμη ένα σετ νεσεσέρ με πετσετάκια!

Σελιδοδείκτης 5

Δώρα για τους δασκάλους

Αντίστοιχα βέβαια έχουμε τα δώρα για τον δάσκαλο. Ένα plexi glass, πάχους 1εκ. με τον ορισμό του δασκάλου. Ο ορισμός όπως τον ορίσαμε εμείς και αποκαλύπτει την ουσία του δασκάλου!

Στέκεται όρθιο και είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό για το γραφείο ή τη βιβλιοθήκη του δασκάλου, που σίγουρα θα τον συγκινήσει!

Δάσκαλος 1 2
Δάσκαλος 1

Προσωποποιημένα δώρα για τον δάσκαλο

Όπως στα δώρα για τη δασκάλα έτσι και στα δώρα για τον δάσκαλο έχουμε προσωποποιημένες προτάσεις που σίγουρα θα ξεχωρίσουν!

Ειδικά για τον δάσκαλο που σίγουρα θα του αρέσει το διάβασμα έχουμε να προτείνουμε ένα σετ με προσωποποιημένο σελιδοδείκτη και φωτάκι διαβάσματος.

Σελιδοδείκτης 2
Νεσεσέρ 24

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας που θα δείτε συγκεντρωμένα τα δώρα για τους δασκάλους ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κατάλληλα δώρα για τη δασκάλα και τον δάσκαλο των παιδιών σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας ☎️ 6947561008