Έχουμε περάσει πλέον τα μέσα του Νοέμβρη και έχουμε ξεκινήσει να ψάχνουμε δώρα για ονομαστικές γιορτές των αγαπημένων μας.

Μετά τα εισόδια της Θεοτόκου και τις Μαρίες σειρά έχει η Κατερίνα, ο Στέλιος και η Στέλλα, ο Ανδρέας, η Βαρβάρα, ο Νικόλας, ο Σπύρος και η λίστα συνεχίζεται με πολλά μεγάλα ονόματα Αγίων να έχουν την τιμητική τους μέσα στον Δεκέμβριο!

Ειδικά στις ονομαστικές γιορτές, που το όνομα είναι αυτό που τιμάμε και γιορτάζουμε, το προσωποποιημένο δώρο έχει μια ιδιαίτερη σημασία!

Φανταστείτε να προσφέρουμε στην Κατερίνα στις 25 Νοεμβρίου ένα δώρο σε μια πολύ ωραία συσκευασία, να το ανοίξει και το πρώτο που θα δει να είναι το όνομά της! Είτε είναι πάνω σε μια πετσέτα είτε σε μια κουβέρτα, αρχικά θα την καταπλήξει και στη συνέχεια θα τη συγκινήσει! Είναι το δώρο που θα ξεχωρίσει! Για χρόνια θα το χρησιμοποιεί και για πάντα θα θυμάται αυτόν που της το προσέφερε!

Τα προσωποποιημένα δώρα για ονομαστικές γιορτές είναι τα καταλληλότερα δώρα!

Ας δούμε όμως ποιες επιλογές έχουμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες


Προσωποποιημένα δώρα για ονομαστικές γιορτές

Κουβέρτα με όνομα

Αναδεικνύεται αυτή την περίοδο σε best seller. Η μεγάλη της ζήτηση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο ως δώρο βάφτισης. Αυτή την περίοδο μας την παραγγέλνουν με ονόματα για παιδιά και τη συνδυάζουν οι πελάτες μας στις παραγγελίες τους με αυτοκόλλητα και μαγνητάκια ή με puzzles.

Δώρα για ονομαστικές γιορτές
Κουβέρτα 1 5 2

Γνωρίζουμε από άλλες χρονιές ότι όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα αυξάνονται οι παραγγελίες για τη νονά και τον νονό αλλά κυρίως για τον παππού και τη γιαγιά. Σε αυτή την περίπτωση είναι αλήθεια ότι υπάρχει το δίλημμα αν θα γράψουμε το όνομα ή την προσφώνηση. Συνήθως επιλέγεται η προσφώνηση.

Κουβέρτες 1

Πετσέτα σώματος με όνομα

Ένα πολύ αγαπημένο δώρο για μικρούς αλλά κυρίως για μεγάλους στις ονομαστικές γιορτές των Χριστουγέννων.

Για σκεφτείτε να προσφέρετε στον πατέρα σας, στον πεθερό σας, σε έναν συνεργάτη μια πετσέτα με το όνομά του! Πιστεύτε ότι θα προκαλέσει λιγότερη ή περισσότερη συγκίνηση και εντύπωση από ένα… πουκάμισο;

Στις πετσέτες έχουμε και την επιλογή της μικρότερης πετσέτας, προσώπου ή χειρός με το μονόγραμμα.

Πετσέτες 2
Προσωποποιημένα δώρα για ονομαστικές γιορτές

Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με αντίστοιχα νεσεσέρ και να δημιουργήσουμε ένα πολύ ωραίο προσωποποιημένο σετ για γυναίκες.

Σετ με μονόγραμμα 1 Of 1

Χριστουγεννιάτικα προσωποποιημένα δώρα για ονομαστικές γιορτές

Όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, από τη γιορτή της Άννα και του Σπύρου θα έλεγα, που ξεκινάμε και το στόλισμα, πολλές φορές επιλέγετε τα χριστουγεννιάτικα προσωποποιημένα δώρα.

Ειδικότερα για τα παιδιά οι χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές μπότες με τα ονόματα είναι σε πρώτη ζήτηση.

Χριστουγεννιάτικη μπότα

Άλλη επιλογή είναι ο συνδυασμός ενός παιχνιδιού από τη συλλογή μας με ένα προσωποποιημένο στολίδι όπως ο Άγιος Βασίλης και η Βασιλίνα, που είναι φετινά στολίδια μας, πάρα πολύ χαριτωμένα και μπορούμε να γράψουμε πάνω τους ονόματα!

Άγιος Βασίλης 1 Of 1 7 1

Φυσικά οι χριστουγεννιάτικες μπάλες μας με ονόματα είναι πλέον διαχρονικές!

Είναι το αγαπημένο στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο πάρα πολύ κόσμου. Είναι ένα χειροποίητο στολίδι με πάρα πολύ δουλειά, που το εκτιμούν μικροί και μεγάλοι και για χρόνια θα στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Christmas Collection

Μια πιο οικονομική επιλογή για προσωποποιημένα δώρα για ονομαστικές γιορτές είναι οι ξύλινες μπάλες για το δέντρο, οι οποίες επίσης έχουν αγαπηθεί πολύ!

χριστουγεννιάτικη σύνθεση 5

Για να παραγγείλετε προσωποποιημένα δώρα για ονομαστικές γιορτές

Αν θέλετε να παραγγείλετε κάποιο από τα προσωποποιημένα δώρα μας για μια ονομαστική γιορτή η διαδικασία είναι πολύ απλή!

Μέσα στο eshop μας οι εύχρηστες κατηγορίες των προϊόντων μας θα σας κατευθύνουν και πολύ εύκολα μπορείτε να βρείτε το δώρο, που ψάχνετε. Κατά την αγορά σας υπάρχει στα προσωποποιημένα δώρα μας ένα πεδίο όπου συμπληρώνετε το όνομα στα ελληνικά ή αγγλικά.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας παραγγέλονται τα υλικά και η επεξεργασία ξεκινάει. Ένα προσωποποιημένο δώρο θέλει τον χρόνο του για να γίνει. Και επειδή η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερα πιεστική, αυτό που θέλουμε εμείς από εσάς είναι να παραγγείλετε εγκαίρως τα προσωποιημένα δώρα σας!

Μπείτε τώρα στο eshop μας και δείτε τις επιλογές σας!

Εδώ θα δείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα προσωποποιημένα δώρα μας!