Εκτός από τα δώρα Βάφτισης, που πάντα συγκινούν και ξεχωρίζουν και τα δώρα για γάμο του “my name is” είναι ιδιαίτερα και πάντα ξεχωρίζουν!

Ειδικά στη σημερινή εποχή, που σχεδόν όλα τα ζευγάρια συζούν πριν τον γάμο και έχουν όλα τα απαραίτητα, είναι πολύ δύσκολη η επιλογή ενός δώρου που πραγματικά να εντυπιάσει το ζευγάρι και να ξεχωρίσει από την πληθώρα των δώρων που θα λάβει.

Κι όμως τα δώρα του “my name is” το έχουν καταφέρει!

Και ξέρετε πως το γνωρίζουμε; Γιατί πολύ συχνά οι πελάτες μας μας λένε ότι το ζευγάρι τους τηλεφώνησε για να τους ευχαριστήσει για το δώρο τους, που ήταν πάρα πολύ συγκινητικό.

Μια πελάτισσα μάλιστα έλεγε για μια παπλωματοθήκη ότι η φίλη, στην οποία την πρόσφερε, της είπε πως όταν είναι να αλλάξει σεντόνια, τα πλένει το πρωί ώστε μέχρι το βράδυ να στεγνώσουν και να τα ξαναστρώσει. Τόσο πολύ της είχε αρέσει το σχέδιο της παπλωματοθήκης μας με τα ονόματα!

Τί επιλογές έχουμε λοιπόν στα δώρα για γάμο ώστε να ξεχωρίσουμε;


Δώρα για γάμο / Πετσέτες

Πετσέτες σώματος με τα ονόματα του ζευγαριού. Πολύ αγαπημένο δώρο!

Το προσωποιημένο δώρο εκφράζει την αγάπη και τη φροντίδα μας για την επιλογή του δώρου του ζευγαριού και κατ΄επέκταση για το ίδιο το ζευγάρι.

Οι πετσέτες σώματος μπορούν να συνδυαστούν με μικρότερες πετσέτες, προσώπου ή χεριών και να δημιουργηθεί ένα εκπληκτικό σετ!

Για πιιο οικονομικό δώρο γάμου προτείνουμε τις πετσέτες προσώπου με τα μονογράμματα.

Πετσέτες 1
Πετσέτες σώματος με ονόματα
Δώρο γάμου 3
Πετσέτες προσώπου με μονογράμματα

Δώρα για γάμο / Μπουρνούζια

Όπως τα παιδικά μπουρνούζια μας έτσι και τα μπουρνούζια των ενηλίκων είναι από τα best seller μας!

Ως δώρο γάμου μπορούμε να γράψουμε στην πλάτη του μπουρνουζιού “Mr” και “Mrs”, “His” και “Hers” ή τα μονογράμματα του ζευγαριού.

Ένα δώρο, που το λατρεύουν όλοι!

μπουρνούζια 5
Μπουρνούζια Mr και Mrs
μπουνρούζια 3
Μπουνρούζια His και Hers

Δώρα για γάμο / Σεντόνια – Παπλωματοθήκες

Ένα δώρο, που επίσης ξεχωρίζει!

Μπορείτε να το κάνετε πιο προσωποποιημένο με τα ονόματα ή το επίθετο ή να το αφήσετε απλά με Mr και Μrs.

Στα σεντόνια με τα ονόματα υπάρχει η δυσκολία ότι θα πρέπει να γνωρίζετε σε ποια πλευρά του κρεβατιού κοιμάται ο κάθε ένας από το ζευγάρι ώστε να ράψουμε στην αντίστοιχη πλευρά το όνομά του! Στην παπλωματοθήκη όμως αυτό πρόβλημα λύνεται καθώς μπορούμε να γράψουμε τα ονόματα το ένα πάνω στο άλλο.

μπουνρούζια 8
Παπλωματοθήκη Mrs και Mrs
Σεντόνια Mr Mrs 1 Of 1 3
Σετ σεντόνια Mr και Mrs με επίθετο
Mr Mrs 2
Σετ σεντόνια Mr και Mrs με ονόματα
Duvet Cover Mr Mrs
Παπλωματοθήκη Mr και Mrs

Δώρα για γάμο / Διακοσμητικό στεφάνι

Στην περίπτωση που προτιμάτε ένα διακοσμητικό δώρο γάμου, έχουμε να σας προτείνουμε ένα διακοσμητικό στεφάνι με το επίθετο της οικογένειας.

Είναι ένα δώρο, που σίγουρα θα ξεχωρίζει, θα ξαφνιάσει και θα συγκινήσει το ζευγάρι!

Και αν ο γάμος είναι φθινοπωρινός θα μπορούσατε να προσφέρετε ακόμη και ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι!

Στεφάνι Welcome 2
Διακοσμητικό στεφάνι

Δώρα για γάμο – βάφτιση

Όταν είμαστε καλεσμένοι σε γάμο- βάφτιση βρισκόμαστε σε δίλημμα και δεν ξέρουμε αν πρέπει να πάρουμε ένα δώρο για το μωρό ή ένα δώρο για το ζευγάρι καθώς σπανίως υπάρχουν προτάσεις για ένα κοινό δώρο!

Επίσης αν πάρουμε δύο ξεχωριστά δώρα, ένα για το ζευγάρι και άλλο για το μωρό, ανεβαίνει ο προϋπολογισμός του δώρου.

Η πρώτη πρότασή μας , λοιπόν, είναι το διακοσμητικό στεφάνι, που σας δείξαμε παραπάνω και καθώς έχει το επίθετο της οικογένειας απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Η δεύτερη πρόταση είναι ένα σετ πετσέτες με τα μονογράμματα των τριών μελών. Μάλιστα στην πετσέτα του μωρού συμπληρώνουμε συχνά μια λεπτομέρεια σε ροζ ή γαλάζιο-γκρι για να τη διαφοροποιήσουμε λιγάκι από αυτές των γονέων.

Δώρο γάμο βάπτιση 1 Of 1 9
Πετσέτες με μονογράμματα για γάμο – βάφτιση
Δώρο γαμου βάπτισης
Πετσέτες με μονογράμματα για γάμο – βάφτιση

Καλεσμένη σε γάμο ή γάμο – βάφτιση

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα είστε καλεσμένη σε γάμο ή γάμο – βάφτιση, ρίξτε μια ματιά πρώτα στο eshop του “my name is”.

Τα δώρα που σας προτείνουμε είναι σίγουρο ότι εκπλήσσουν, συγκινούν και τελικά ξεχωρίζουν απ΄όλα τα άλλα δώρα του γάμου ή του γάμου – βάφτισης!

Και αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας στην επιλογή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail στο info@mynameis.gr ή να μας καλέσετε στο 6947561008.