Το καλοκαίρι δεν είναι πια τόσο μακριά και πλησιάζουμε σιγά σιγά στο τέλος της σχολικής χρονιάς! Έχουν ήδη ξεκινήσει να οργανώνονται οι γιορτές αποφοίτησης των παιδιών για όλες τις βαθμίδες. Σύλλογοι γονέων και δάσκαλοι / καθηγητές συνεργάζονται και ψάχνουν να βρουν δώρα αποφοίτησης για τους μαθητές ως ενθύμιο για τη χρονιά ή τις χρονιές που πέρασαν!

Δώρα αποφοίτησης συνήθως διακοσμητικά και κάποιες φορές χρηστικά, που θα φέρνουν στους μελλοντικούς ενήλικες αναμνήσεις της σχολικής ζωής.

Για σκεφτείτε λίγο… Τί είναι αυτό που πραγματικά θα θέλατε να θυμάστε από κάθε βαθμίδα;

Η απάντηση που εμείς δίνουμε είναι τα ονόματα των συμμαθητών μας και τη χρονιά.

Προσπαθήσαμε λοιπόν, να δημιουργήσουμε κάποια αναμνηστικά δώρα αποφοίτησης, που θα μας βοηθήσουν να θυμόμαστε τους συμμαθητές μας πολλά χρόνια μετά.


Υφασμάτινα σπιτάκια

Με τα υφασμάτινά μας σπιτάκια – μαξιλαράκια απευθυνόμαστε σε μικρότερα παιδιά νηπιαγωγείου.

Μπορείτε να επιλέξετε το ασπρόμαυρο σπιτάκι, το οποίο μπορούν τα παιδιά να το βάψουν όπως θέλουν με μαρκαδόρους. Στην πίσω πλευρά μπορούν να τυπωθούν τα ονόματα όλων των παιδιών του τμήματος, η σχολική χρονιά και ίσως το όνομα της/ου δασκάλας/ου.

4
5

Μια παραλλαγή αυτής της πρότασης είναι αυτό το “επίπεδο”, σκληρό σπιτάκι, το οποίο επίσης μπορεί να χρωματιστεί από τα παιδιά.

Σε αυτό μπορούμε να γράψουμε στο κάτω μέρος το όνομα του σχολείου και τη χρονιά.

1

Εάν το σχολείο μας έχει συγκεκριμένα χρώματα μπορούμε να προσαρμόσουμε τα χρώματα του δώρου μας στα χρώματα του σχολείου. Όπως κάναμε σε αυτή την περίπτωση, σε ένα δείγμα μας, όπου τα χρώματα του σχολείου ήταν το μπλε και το πράσινο.

Σπιτάκι αποσφοίτησης 1 14

Καλοκαιρινά T shirt

Μια άλλη πρόταση δώρου για παιδιά του δημοτικού είναι τα T shirt.

Οι προτάσεις μας είναι δύο.

Ένα καλοκαιρινό T shirt σε κίτρινο χρώμα με μια πολύ καλοκαιρινή στάμπα. Τα συσκευάζουμε σε σακουλάκια και δημιουργούμε πολύ χαριτωμένα δωράκια για τα παιδιά!

Δυνητικά, θα μπορούσαν να γίνουν και για μεγαλύτερα παιδιά με το κατάλληλο γραφιστικό.

Hello Summer 5
Hello Summer

Διαφορετικά μπορούμε να τυπώσουμε όπως και πιο πάνω το σπιτάκι-σχολείο και να απευθυνθούμε και πάλι στους μικρότερους μαθητές του νηπιαγωγείου.

Εκτός από το σπιτάκι-σχολείο μπορούμε να γράψουμε μια αφιέρωση, το όνομα του σχολείου, τη χρονιά και ότι άλλο θεωρούμε σχετικό.

2

Τέλος, στα κοντομάνικα μπλουζάκια έχουμε επίσης τη δυνατότητα να τυπώσουμε στο πίσω μέρος τα ονόματα των παιδιών του τμήματος.


Ξύλινο σπιτάκι αποφοίτησης

Τα συγκεκριμένα σπιτάκια ήταν δώρα αποφοίτησης για παιδιά της 6ησ δημοτικού. Θα μπορούσαν όμως κάλλιστα να απευθύνονται σε παιδιά γυμνασίου ή λυκείου.

Το τζιν ύφασμα, με το οποίο είναι επενδυμένα είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για τα δύο φύλα!

Στην μπροστινή πλευρά είναι τυπωμένο το όνομα του σχολείου ενώ στην πίσω τα ονόματα όλων των παιδιών.

Όπως και να χει τα υφάσματά του μπορούν να προσαρμοστούν στα χρώματα του δικού σας σχολείου ή να γίνουν πιο “χαριτωμένα” για μικρότερα παιδιά.

σπιτάκι αποφοίτησης 9
σπιτάκι αποφοίτησης 8
Πρότυπα 1 Of 1

Ξύλινο βουνό

Επίσης ένα δώρο αποφοίτησης για μεγαλύτερα παιδιά. Δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο.

Ένα ξύλινο διακοσμητικό βουνό με ένα μήνυμα που απευθύνεται σε όλους και ιδιαίτερα σε μαθητές και νέα παιδιά!

Στο δεύτερο “βουνό” τυπώνεται το όνομα του σχολείου.

Θα μπορούσε να τυπωθεί ένα μήνυμα της δικής σας επιλογής.

Ένα μήνυμα που θα έχει μια ιδιαίτερη σημασία για τη συγκεκριμένο τμήμα ή τάξη.

4

Δώρα αποφοίτησης

Οι προτάσεις είναι πολλές και διάφορες και δημιουργούνται πολύ συχνά ανάλογα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του κάθε σχολείου.

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, να μας πείτε δυο λόγια για το δικό σας σχολείο και να ζητήσετε τις προτάσεις μας και τις τιμές μας, οι οποίες διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό τεμαχίων. Οπότε καλό θα είναι για να μπορέσουμε να σας κάνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση να γνωρίζετε στο περίπου τον αριθμό τεμαχίων.

Στείλτε μας ένα mail στο info@mynameis.gr για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε στο 6947561008.