Η σχολική χρονιά 2022-2023 έφτασε στο τέλος και στις γιορτές αποφοίτησης οι σύλλογοι γονέων προσφέρουν στους μαθητές κάποιο αναμνηστικό δώρο.

Αυτό το δώρο συνηθίζεται στο τέλος κάθε βαθμίδας. Στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό και ιδιαιτέρως στο Λύκειο όπου η σχολική περίοδος φτάνει στο τέλος της.

Δώρο αποφοίτησης 1 Of 1

Στο my name is έχουμε δημιουργήσει δώρα για όλες τις βαθμίδες.

Φέτος μάλιστα μας ζήτησαν εκτός από τα δώρα αποφοίτησης να δημιουργήσουμε και αθλητικά βραβεία για μαθητές που διακρίθηκαν ή απλά συμμετείχαν σε σχολικούς και μη αγώνες.


Αθλητικά βραβεία

Δημιουργήσαμε λοιπόν δύο σχέδια αθλητικών βραβείων.

Το ένα ήταν για τους αθλητές του μπάσκετ, με ένα γραφιστικό που ήταν ξεκάθαρα βραβείο μπάσκετ.

Δημιουργήσαμε ένα ιδιαίτερο βραβείο για τους μπασκετμπολίστες γιατί ήταν πολλά τα παιδιά που θα το λαμβάναν.

Αθλητικά βραβεία 1 Of 1 1

Το δεύτερο γραφιστικό αφορούσε όλους τους υπόλοιπους αθλητές που αγωνίστηκαν σε διάφορα αθλήματα από μήκος και ακόντιο μέχρι σκάκι.

Εδώ σχεδιάσαμε ένα βραβείο με κλαδί ελιάς.

Αθλητικά βραβεία 1 Of 1 2 1

Προσωποποιημένα αθλητικά βραβεία

Το ιδιαίτερο στοιχείο αυτών των αθλητικών βραβείων ήταν ότι ήταν προσωποποιημένα. Με συνεννόηση με τη σχολική Επιτροπή Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τανάγρας, που μας έδωσε τα ονόματα των αθλητών και τα στοιχεία για τη βράβευσή τους δημιουργήσαμε ένα προσωποποιημένο βραβείο για κάθε αθλητή!


Σχόλια για τα αθλητικά βραβεία

Οι υπεύθυνοι της σχολικής Επιτροπής όπως και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τον minimal σχεδιασμό των βραβείων καθώς και με την προσωποποίηση που τους αιφνιδίασε θετικά!


Για σχολεία, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και αθλητικούς συλλόγους

Αν και εσείς για τις ανάγκες του σχολείου σας ή του συλλόγου σας θέλετε να δημιουργήσετε ένα βραβείο, προσωποποιημένο ή όχι, επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας mail στο info@mynameis.gr ή καλέστε στο ☎️6947561008.