Βρισκόμαστε στη μέση του φθινοπώρου και τα Χριστούγεννα μοιάζουν πλέον να πλησιάζουν. Στο my name is προετοιμαζόμαστε από το Σεπτέμβριο για την αγαπημένη γιορτή όλων!

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και δώρα είναι όλα ήδη έτοιμα!

Από τα αγαπημένα μας διακοσμητικά είναι τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια!

Κάθε χρόνο η συλλογή μας εμπλουτίζεται με νέα σχέδια, που μέχρι τώρα έχετε λατρέψει.

Φυσικά, ξεχωρίζουν τα προσωποποιημένα μας στεφάνια αλλά και τα πολύ πλούσια πράσινά μας!

Φέτος, έχουμε μια νέα προσθήκη, τα χιονισμένα στεφάνια.


Διακόσμηση με στεφάνια

Λατρεύουμε τα διακοσμητικά στεφάνια γιατί πραγματικά μπορούν να στολίσουν έναν ολόκληρο χώρο. Αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο στο ύψος του ματιού και γεμίζουν τον χώρο.

Συνήθως τοποθετούνται στην εξώπορτα αλλά εμείς θα σας προτείναμε να τα βάλετε μέσα στο σπίτι για να τα απολαμβάνετε περισσότερο.

Ιδανικά πάνω από το τζάκι , αν υπάρχει, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο τοίχο, πάνω από το καθιστικό ή δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μια πρότασή μας είναι τοποθετήσετε περισσότερα στεφάνια μαζί στον ίδιο τοίχο όπως έχουμε συνδυάσει εμείς τρία στεφάνια πάνω από το τζάκι.

Χριστουγεννιάτικα 2
Τοποθετήστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα στεφάνια μαζί στον ίδιο τοίχο!

Προσωποποιημένα χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Τα προσωποποιημένα στεφάνια μας, όπως γενικότερα τα προσωποποιημένα δώρα μας, είναι ένα δώρο, που ξεχωρίζει! Είναι ένα δώρο για το δικό σας σπίτι ή για το σπίτι των κουμπάρων σας, φίλων σας, των γονιών σας. Το επίθετο πάνω στο στεφάνι εκπλήσσει και πάντα εντυπωσιάζει!

Σε συνδυασμό με τον πολύ κομψό σχεδιασμό του στεφανιού αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια!

Φανταστείτε την έκπληξη και τον ενθουσιασμό αν το προσφέρετε ως δώρο!!! Είναι μια πολύ πρωτότυπη πρόταση δώρου για τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι 9

Το προσωποποιημένο στεφάνι βγαίνει σε διάφορες παραλλαγές, με κορδέλα ή κλαδιά, σε δύο βασικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Μαύρο-καφέ και μαύρο-λευκό.

Στεφάνι 2
στεφάνια

Μπορεί επίσης αντί για το επίθετο να γίνει εταιρικό στεφάνι και να διακοσμήσει στις γιορτές το μαγαζί σας, τα γραφεία σας, έναν χώρο υποδοχής!

Δείτε το στεφάνι που φτιάξαμε ειδικά για το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Pepi Beza

Κρατώντας τα βασικά μας στοιχεία αλλά συμπληρώνοντας λεπτομέρειες όπως η ροζ κορδέλα, που είναι το χρώμα του εργαστηρίου καθώς και το λογότυπο της κυρία Μπέζα δημιουργήσαμε ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι ειδικά για το εργαστήριό της!

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι 9 1

Πράσινα χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Τα πράσινα στεφάνια μας είναι τα πιο παιχνιδιάρικα. Διακοσμημένα με κουκουνάρες, γκι, στολιδάκια υφασμάτινα, στολιδάκια ξύλινα, κουδουνάκια παίζουν με τα χρώματα και δημιουργούν χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές προτάσεις για όλα τα στυλ και γούστα!

Στεφάνι 3
Πράσινο χριστουγεννιάτικο στεφάνι με ξύνινα και υφασμάτινα διακοσμητικά και κουκουνάρες

Χιονισμένα χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Το φετινό μας νέο σχέδιο είναι τα χιονισμένα στεφάνια. Πάρα πολύ πλούσιο στεφάνι διαμέτρου εκ. με κουκουνάρια και χρωματιστά διακοσμητικά στοιχεία.

Ετοιμάσαμε ένα στεφάνι σε κόκκινο – πράσινο χρώμα, που εκτός από διακοσμητικά κλαδιά έχει και κάποια στοιχεία όπως υφασμάτινα μπαστουνάκια και κουδουνάκια.

Στην μπλε/ασημί -ροζ/χρυσή εκδοχή θα δείτε εκτός από τα διακοσμητικά κλαδιά, μεγάλα κουδουνάκια και στοιχεία plexi glass να διακοσμούν αυτό το τόσο ιδιαίτερο και πλούσιο στεφάνι.

χιονισμένο χριστουγεννιάτικο στεφάνι 1 Of 1 1
Χιονισμένο χριστουγεννιάτικο στεφάνι, 55-60εκ., κόκκινο
χιονισμένο χριστουγεννιάτικο στεφάνι 1 Of 1 4 1
Χιονισμένο χριστουγεννιάτικο στεφάνι, 55-60εκ., γήινοι τόνοι

Επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Εκτός από τα στεφάνια για την πόρτα ή τον τοίχο έχουμε και ένα στεφάνι για το τραπέζι σας.

Αποτελεί ιδανική πρόταση για ροτόντα αλλά μπορείτε να το βάλετε και σε ορθογώνιο τραπέζι. Για πολύ μακρύ τραπέζι προτείνουμε δύο στεφάνια.

Τί ιδιαίτερο στοιχείο έχει αυτό το στεφάνι και καλείται επιτραπέζιο;

Έχει ανάμεσα στα φύλλα του τρία δεντράκια που μπλέκονται μέσα στα κλαδιά του και στέκονται σε τρεις βάσεις – κορμούς.

Τοποθετώντας ένα λαμπογυάλι με ένα κερί στη μέση έχετε τον ιδανικό στολισμό για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Στεφάνι 22

Μέσα στο eshop μας θα βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια μας συγκεντρωμένα σε μια κατηγορία. Η παραγγελία τους μπορεί να γίνει πολύ απλά ακόμη και στην περίπτωση των προσωποποιημένων στεφανιών.

Όπως και σε όλα τα προσωποποιημένα δώρα του my name is χρειάζεται απλά κατά την αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να συμπληρώσετε το ειδικό πεδίο με το όνομα, το μονόγραμμα ή στην περίπτωση των στεφανιών το επίθετο της οικογένειας.

Η επεξεργασία της παραγγελίας ξεκινάει και σε λίγες μέρες παραδίνονται στο χώρο σας.

Πραγματοποιήστε εγκαίρως την παραγγελία σας γιατί τα στεφάνια είναι χειροποίητα και γίνονται κατά παραγγελία οπότε υπολογίστε τον χρόνο δημιουργίας που απαιτείται.

Και αν σας ενδιαφέρει να σχεδιάσουμε το δικό σας εταιρικό στεφάνι για τον εργασιακό σας χώρο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail στο info@mynameis.gr ή να μας καλέσετε στο 6947561008.