Ο Ιανουάριος είναι στο my name is… μήνας ανασκόπησης. Βλέπουμε την πορεία μας για την προηγούμενη χρονιά και ορίζουμε το πλάνο μας για τη νέα. Στα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν για το 2021 είναι φυσικά οι δικές σας επιλογές. Τα προϊόντα που εσείς αναδείξατε ως bestsellers.

Δημιουργήσαμε λοιπόν, μια top 5 λίστα και σκεφτήκαμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει!!!

Νο 5 – Διακοσμητικά στεφάνια

Το Νο 5 είναι τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στεφάνια ή τα welcome διακοσμητικά στεφάνια με το επίθετο. ‘Ισως οι περισσότεροι από εσάς θεωρείτε ότι είναι ένα χριστουγεννιάτικο προϊόν (στην παραλλαγή με το merry Christmas αντί για welcome). Και όμως οι αριθμοί δείχνουν ότι είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις σας και τον υπόλοιπο χρόνο ως δώρο σε γάμους και επετείους!

Νο 4 – Πετσέτες χεριών ή προσώπου με μονογράμματα

Τις λατρέψατε και τις συνδυάσατε με κάθε λογής δώρο. Με κεριά, με νεσεσέρ, με λαμπάδες, με σαπούνια, με after shave, με πινέλα μακιγιάζ, με γάντια… Η λίστα είναι ατελείωτη. Τις προσφέρατε σε μικρούς και μεγάλους. Σε νονούς, σε καθηγητές και δασκάλους, στον παππού και τη γιαγιά, στην κολλητή, σε ζευγάρια! Οι πετσέτες με μονογράμματα είναι ένα από τα δώρα που ξεχωρίζουν! Ένα από τα bestsellers δώρα!!!

Δώρα για δίδυμα 3
Πετσετάκι χεριών με μονόγραμμα και νεσεσέρ με όνομα

Πετσέτα 3
Πετσετάκι χεριών με μονόγραμμα και λαμπάδα

Νο 3 – Πασχαλινά σετ και εφηβικές λαμπάδες

Το Νο 3 είναι τα πασχαλινά σετ για τα βαπτιστήρια σας! Οι συνδυασμοί πολλοί, οι αγαπημένοι σας όμως είναι λαμπάδα με μπουρνούζι, με μαξιλάρι, με πετσέτα, με τσαντούλα…

Όσο για τις λαμπάδες οι εφηβικές λαμπάδες είναι το δυνατό μας σημείο.

Δεινόσαουροι 3 1
Σετ: Λαμπάδα δεινόσαυρος με παιδικό μπουρνούζι
Λαμπάδα ποδόσφαιρο 2
Σετ: Λαμπάδα μπάλα και μαξιλάρι με όνομα

Νο2 – Σεντόνια με όνομα ως δώρο βάπτισης

Σεντόνια με όνομα για παιδικό ή μονό κρεβάτι. Συχνά ένα δίλημμα από πλευράς όταν πρόκειται για δώρο βάπτισης. Όποια από τις δύο επιλογές και να κάνετε είναι σίγουρο ότι το δώρο σας θα ξεχωρίσει στη βάπτιση!

Είναι βέβαιο (μας το περιγράφουν κάθε φορά οι πελάτες μας που έχουν προσφέρει ένα σεντόνι σε μια βάπτιση) ότι το συγκεκριμένο δώρο συγκινεί και εκπλήσσει τους παραλήπτες!

Aqua Σεντόνια 1000
Δώρο βάπτισης με όνομα για αγόρια, σετ σεντόνια για μονό κρεβάτι
Σεντόνια 4
Δώρο βάπτισης με όνομα για κορίτσια, σετ σεντόνια για μονό κρεβάτι

Νο 1 – Παιδικά μπουρνούζια με μονόγραμμα στην πλάτη

Τα παιδικά μπουρνούζια με μονόγραμμα τα λατρεύουν οι μαμάδες και τα παιδιά!

Τα επιλέξατε ως δώρο βάπτισης, ως δώρο γενεθλίων, πασχαλινό δώρο σεταρισμένο με λαμπάδα, για τα παιδιά σας στην κατασκήνωση, στο κολυμβητήριο, στο μπάνιο!

Τα παιδιά ενθουσιάζονται με το μονόγραμμα και επιπλέον με το γεγονός ότι μπορούν να επιλέξουν το ύφασμα με το οποίο θα διακοσμηθούν.

Είναι ένα δώρο που αρέσει εξίσου σε αγόρια και κορίτσια. Και το αποδεικνύει το γεγονός ότι είναι τα bestsellers δώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια!

Μπουρνούζι Αγωνιστικά
Παιδικό μπουρνούζι με μονόγραμμα για αγόρια
Μπουρνούζι
Παιδικό μπουρνούζι με μονόγραμμα για κορίτσια