Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει προς το τέλος και οι περισσότερες παραγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες (εκτός από τα δώρα της βάπτισης) είναι δώρα για τον δάσκαλο και τη δασκάλα.

Στις μικρότερες τάξεις, στον παιδικό, στα νήπια – προνήπια αλλά και στο δημοτικό τα παιδιά (και περισσότερο οι μαμάδες) νοιώθουν την ανάγκη να προσφέρουν ένα δώρο στους δασκάλους και τις δασκάλες τους. Ένα δώρο για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για την καλή συνεργασία και για όλα αυτά που οι δάσκαλοι προσέφεραν στα παιδιά τους, σε γνωστικό και συναισθηματικό επίπεδο.


Δώρα για τη δασκάλα

Στο my name is προτείνουμε τις περισσότερες φορές δώρα προσωποποιημένα. Θεωρούμε ότι τα δώρα αυτά εκφράζουν περισσότερη φροντίδα κατά την επιλογή του δώρου! Προκαλούν πιο έντονα συναισθήματα και κυρίως συγκίνηση και με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζουν!

Έτσι λοιπόν και στα δώρα για τις δασκάλες επιλέγουμε να βάλουμε το όνομα της δασκάλας και να δημιουργήσουμε ένα προσωπικό δώρο. Μπορούμε μάλιστα να συμπληρώσουμε το όνομα του παιδιού, που το προσφέρει.

Την προσωποποίηση μπορούμε να την έχουμε σε διακοσμητικά δώρα όπως είναι αυτά τα banners σε ρομαντική ή πιο μοντέρνα έκδοση ή σε πιο χρηστικά και πρακτικά δώρα όπως είναι οι υφασμάτινες τσάντες, τα νεσεσέρ με ονόματα ή οι πετσέτες με τα μονογράμματα.

1b 1
2b 1
Δώρο για δασκάλες 1 Of 1 2
Νεσεσέρ 13

Δώρα για τον δάσκαλο

Στις γυναίκες τα πράγματα είναι πάντα πιο εύκολα αναφορικά με τα δώρα. Έχουμε όμως επιλογές για τον δάσκαλο;

Βεβαίως και έχουμε! Δώρα που θα ξεχωρίσουν και θα εντυπωσιάσουν!

Ξεκινάμε παρουσιάζοντας ένα φετινό σχέδιο, φτιαγμένο από plexi glass όπου επάνω του είναι τυπωμένος ο ορισμός του δασκάλου/ας.

Δεν είναι ένας ορισμός που θα βρείτε στο λεξικό. Εμπεριέχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν έναν καλό δάσκαλο.

Ένα διακοσμητικό δώρο, που ταιριάζει σε κάθε γραφείο ή βιβλιοθήκη και σίγουρα θα συγκινήσει τον δάσκαλο ή τη δασκάλα που θα το λάβει!

Δάσκαλος 1 1

Μια άλλη πρόταση δώρο για τον δάσκαλο είναι ο προσωποποιημένος σελιδοδείκτης. Ο σελιδοδείκτης είναι ένα πολύ πρακτικό δώρο για δασκάλους! Το συνδυάζουμε με ένα φωτάκι διαβάσματος και δημιουργούμε ένα υπέροχο σετ δώρου.

Σελιδοδείκτης 2 2
Σελιδοδείκτης

Τα παραπάνω δώρα είναι φυσικά υπέροχα και για δασκάλες.


Τέλος, όπως αναφέραμε και παραπάνω μια ξεχωριστή πρόταση είναι οι πετσέτες προσώπου με τα μονογράμματα. Ταιριάζουν σε άντρες και γυναίκες και είναι ένα δώρο που πάντα προκαλεί έκπληξη και εντυπωσιάζει!

Πετσέτες 1 4

Όλα τα δώρα μας μπορείτε να τα βρείτε στο eshop μας www.mynameis.gr.

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια μη διστάσετε να μας στείλετε ένα μήνυμα ή να καλέσετε στο 6947561008 για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο δώρο για τον δάσκαλο και την δασκάλα του παιδιού σας!